Kombëtarja U-19 grumbullohet në datat 21-25 janar në Elbasan

Kombëtarja U-19 do të grumbullohet për 4 ditë me rradhë nga data 21 deri 25 janar 2018 në qytetin e Elbasanit, ku trajneri Erion Bogdani, do te shikojë gjendjen e tyre dhe  do të konfirmojë grupin e futbollistëve qe do të përfaqesojnë Shqiperine U-19 . Lista e mëposhtme është e përbërë nga grupi i futbollistëve të seleksionuar . Ekipi përfaqesues për këtë stejxh stërvitor do të akomodohet në hotel “Univers” Elbasan.

About the author