Karpi kërkon me çdo kusht Ndojn!

Karpi është në ndjekje të një mesfushori cilësor dhe fokusi ka rënë mbi Emanuele Ndoj të Breshias, që megjithatë mund të rimerret nga skuadra e Romës, në një operacion që do të lidhej edhe me Bolonjën.

Sigurisht, “dallëndyshet”, pasi i ka marrë Çelino, ish presidenti i Kaljarit, ndoshta edhe do ta mbajnë.

Breshia e vlerëson jo më pak se 3 mln euro mesfushorin, për të cilin janë në garë edhe skuadra të tjera.

Përndryshe Ndoj pritet të jap dhe sinjale dhe më të mëdha edhe në kombëtaret shpresa dhe atë A në të ardhmen.

Karpi do jetë eksperiencë pozitive për Ndojn pasi është talent i ri dhe i duhet eksperiencë dhe Karpi është një skuadër ambicioze për Serie A kështu ka të gjitha mundësitë për t’ia dalë. /Sportekspres

About the author