You are here
Home > Kombëtarja > Kalendari i plotë/ Takimet e Shqipërisë për kualifikueset e Europianit, mbyllen brenda vitit 2019

Kalendari i plotë/ Takimet e Shqipërisë për kualifikueset e Europianit, mbyllen brenda vitit 2019

Kombëtarja shqiptare do të luajë këtë muaj dy ndeshjet e para kualifikuese të europianit 2020 kundër Turqisë në shtëpi dhe Andorës në transfertë. Pas këtyre dy takimeve, Kombëtarja rikthehet në qershor ku do të përballet me Islandën dhe Moldavinë.

Të gjitha takimet e kualifikueseve, do të luhen brenda vitit 2019. Sa i përket takimit të fundit të Kombëtares, do të jetë pikërisht përballja me kampionët e botës, Francën. /Shqiperia.ch/

Kalendari i plotë

22.03. 20:45 Albania-Turkey

25.03. 20:45 Andorra-Albania

08.06. 15:0 Iceland-Albania

11.06. 20:45 Albania-Moldova

07.09. 20:45 France-Albania

10.09. 20:45 Albania-Iceland

11.10. 20:45 Turkey-Albania

14.10. 20:45 Moldova-Albania

14.11. 20:45 Albania-Andorra

17.11. 20:45 Albania-France

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top