Ish-lojtari i Milanit dënohet me burg, dhunoi suksualisht një vajzë shqiptare…

Gjykata e Milanos ka dhënë dënimin me nëntë vite burg për ish-lojtarin e Milanit dhe njëkohësisht edhe të disa klubeve të tjera evropiane e botërore.

Bëhet fjalë për sulmuesin brazilian Robinho i cili me një grup miqsh ka sulmuar seksualisht një vajzë shqiptare. 

Sipas mediave Italiane, ngjarja e turpshme ka ndodhur në vitin 2013 në një klabet e Milanos.

Bashkfajtorë në krim janë edhe pesë persona të tjerë që ishin nën shoqërinë e sulmuesit Robinho.

Burimi: ballkanweb
Përgatiti: Armend Pire  – SHQIPËRIA.CH 

Për të gjithë të interesuarit për tu reklamuar në portalin e vetëm ku unfikohen trevat shqiptare, na kontaktoni në Shqipë[email protected]

Leave a Reply