“Fiket” edhe Ventura pas Buffonit nën bukurinë Bejleri, italianët të fiksuar pas saj

Në ndeshjen e parë në Itali, intervista me Buffon, dhe tashmë me tranjerin e kombëtares italiane, Ventura.

Të dyja intervistat me të njëjtin fund, ndërkohë që gazetarja e “Supersport” drejton pyetjet e saj, intervistuesit e kanë mendjen gjithmonë tjetërkund.

Për marrdhëniet flirtuese mes lojtarit kundrejt ndonjë gazetare, nuk është hera e parë që flitet për këtë gjë, prandaj ai shikim i Buffonit në intervistën e parë ishte i kuptueshëm.

Por tani edhe tranjeri… Ventura “fiket” shpejtë. Foto e sikletshme është shpërndarë në disa media italiane të cilat e kanë kapur tranjerin e tyre, në momentin që ai ndoshta mund të dëshironte të evitohej.

Gjithsesi Ilda Bejleri është një bukuri, e cila më shumë sesa të gjithë, po fikson italianët pas saj.

Përgatiti: Klaudio Ndreca – SHQIPËRIA.CH

 

About the author