You are here
Home > Kryefaqja > Feronikeli surprizon në stadiumin e çuditshëm, i presin edhe me flamurin e Serbisë

Feronikeli surprizon në stadiumin e çuditshëm, i presin edhe me flamurin e Serbisë

Feronikeli ka barazuar me rezultatin 2-2 ndaj TNS, në turin e parë të kualifikueseve të Champions League. Ky rezultat i lë shpresë kampionëve të Kosovës për një kualifikim të mundshëm, ndërsa rivali përballë shquhej për realizimin e shumë golave përgjatë 90 minutave.

Në një stadium të çuditshëm ka luajtur Feronikeli, atje ku gjendej varur edhe flamuri i Serbisë si i vetëm. Gjithashtu ajo që tërhoqi vëmendje ishte një bandë muzikore e cila gjendej në një pjesë të stadiumit, gjë kjo e cila nuk ishte parë më herët. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top