You are here
Home > Futbolli Shqiptar > Ekipi i shqiptarëve shkarkon legjendën franceze, Maluda i habitur: Seriozisht? Nuk e dija

Ekipi i shqiptarëve shkarkon legjendën franceze, Maluda i habitur: Seriozisht? Nuk e dija

Legjenda franceze e futbollit, Florent Maluda është shkarkuar nga ekipi i Zyrihut, atje ku luajnë edhe shumë lojtarë shqiptarë. Ish-lojtari i Francës kishte arritur marrëveshjen me klubin zviceran shumë kohë më parë, për të qënë pjesë e stafit teknik.

Por te Zyrihu e kanë shkarkuar për mungesë të rezultateve në punë, megjithëse nuk kanë zgjedhur për ta informuar Maludan mbi këtë vendim. Të paktën këtë lë të nënkuptohet vetë protagonisti në fjalë, që shkruan: “Seriozisht? Nuk e dija”. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top