You are here
Home > Kombëtarja > E veçantë/ Atmosfera për Shqipërinë, shtohen femrat në stadium

E veçantë/ Atmosfera për Shqipërinë, shtohen femrat në stadium

Shqipëria do të ndeshet me Moldavinë në mbrëmjen e sotme, në takimin e vlefshëm për kualifikueset e Europianit. “Shqiperia.ch” ndodhet në “Elbasan Arena”, atje ku shihet një e veçantë sa i përket pjesës së tifozëve. Megjithëse nuk ka shumë entuziazëm, duket se janë shtuar ndjeshëm femrat në stadium, të cilat janë nisur drejt vendit ku do të luajnë kuqezinjtë dhe janë të pajisura me simbolet Kombëtare. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top