You are here
Home > Kombëtarja > E bujshme/ Shtohen shqiptarët në Serinë A, Parma merr një talent 17-vjeçar

E bujshme/ Shtohen shqiptarët në Serinë A, Parma merr një talent 17-vjeçar

Futbollistët shqiptarë janë shtuar shumë gjatë kohëve të fundit në Seria A, ndërsa një tjetër vjen nga Parna. Për herë të parë në takimin ndaj Sasuolos u thirr talenti 17-vjeçar, Redi Kasa.

Lojtari shqiptar nuk u aktivizua në atë barazim pa gola, por është një afrim i bujshëm edhe për Shqipërinë. Kjo pasi lojtarët tanë janë shtuar në numër të shumtë në elitën e futbollit italian. I fundit ishte Anxhelo Ndrecka, me lojtarin e Kievos që ndodhet edhe sot i pranishëm në ndeshjen ndaj Napolit. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top