You are here
Home > Futboll Bota > Durmishaj? E mbledh Enea Mihaj, pesë gola dhe turpërim në Greqi

Durmishaj? E mbledh Enea Mihaj, pesë gola dhe turpërim në Greqi

Enea Mihaj e ka mbledhur sulmuesin shqiptar të shumëpërfolur, Fiorin Durmishajn, në takimin e luajtur në ditën e sotme.

Ndeshja është mbyllur në shifrat 5-0 në favor të Panetolikos, duke mos patur asnjë vend për diskutim. Mbrojtësi shqiptar ka qënë sërish në një nivel të lartë, duke hedhur kandidaturën për një vend titullari te Kombëtarja.

Një turpërim ky për Panionosin dhe Durmishajn, që nuk e ka parë asnjëherë portën për 90 minuta. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top