Duka bën bilancin, edukimi dhe kualifikimi i trajnerëve një prioritet i FSHF-së

Armand Duka, presidenti aktual i Federatës Shqiptare të Futbollit dhe një nga tre kandidaturat për këtë post në zgjedhjet e 7-të shkurtit, ka bërë një bilanc sa i përket edukimit të trajnerëve, që prej kohës kur ai është president i Federatës. Siç shpjegon, për FSHF edukimi dhe kualifikimi i trajnerëve ka qenë një prioritet.

Statusi i plotë i Armand Duka:

 

About the author