Dr. Arben Labënishti mbështetje masovike në Dollnen (foto)

Nënkryetari i Lëvizjes Besa dhe njëkohësisht bartës i listës për deputet në zonën numër 5, dr.Arben Labenishti vizitoi sot shqiptarët e Dollnenit.

Mbështetje masovike për doktorin nga qytetaret e Dollnenit, të cilet pershkak të pazareve të partive shqiptare sot udhehiqen nga një kryetar maqedonas edhe pse shumica dërmuese janë shqiptar.

Doktori sot para shqiptarë te Dollnenit ka shpalosur programin e Lëvizjes Besa dhe duke premtuar se me Lëvizjen Besa gjendja e shqiptarëve do të ndryshojë dhe se shqiptarët do të marrin hisen që u takon

15045781_10154628650781390_141965339_n (1)

15045781_10154628650781390_141965339_n

15046269_10154628650771390_2019522422_n

15049955_10154628650751390_1196793313_n

Për të gjithë të interesuarit për tu reklamuar në portalin e vetëm ku unfikohen trevat shqiptare, na kontaktoni në Shqipë[email protected]

Leave a Reply