Hysaj ka një dedikim për Canën

Lorik Cana e ka mbyllur aventurën e tij me Kombëtaren pas kampionatit Europian “Francë 2016” dhe për thuajse të gjithë tifozët ai është një idhull, nj…

SHQIPERIA.CH

Copyright 2015 Fuel Themes. All RIGHTS RESERVED.