Berisha qëndron te Atalanta

Ashtu si pritej, Etrit Berisha do të qëndrojë tek Atalanta.
Sky Sport 24 raporton se klubi bergamask ka vendosur të ushtrojë klauzolën e të drejtës së blerjes së portierit të kombëtares sonë, që ishte në huazim sezonin e fundit nga Lacio.
Sipas marrëveshjes, Lacios i shkojnë 5 milionë euro, që mund të përdoren të gjitha dhe t’i kthehen Atalantës, sepse Lacio kërkon Papu Gomes, i cili vlerësohet mbi 10 milionë euro.
Të hënën Atalanta do të zyrtarizojë kalimin e portierit në mënyrë përfundimtare në Bergamo.

About the author