KN
204 Articles0 Comments

Gledi Mici-kombëtarja shqiptare, tani po!

Kohë më parë “Shqipëria.ch”, ka shkruar një artikull të ngjashëm i cili ka pasur dhe ka shkaktuar reagimin e vetë nga fansat e kombëtares. Sipas tij, flitej se nëse ka një lojtar nga ̶…

SHQIPERIA.CH

Copyright 2015 Fuel Themes. All RIGHTS RESERVED.