admin1
607 Articles0 Comments

Keidi Bare, tani kemi një yll botëror!

Gol ndaj Liverpulit dhe paraqitje fantastike në “Audi Cup”, turneu në Gjermani. Me merkaton e bllokuar, Simeone do t’I japë shanset e tij. Panuçi mban shënim dhe fërkon duart. Që kur ishte fëmijë, ënd…

SHQIPERIA.CH

Copyright 2015 Fuel Themes. All RIGHTS RESERVED.