admin
2252 Articles0 Comments

Zyrtare, lista e Kosovës ndaj Finlandës

FFK ka zyrtarizuar listën e lojtarëve për ndeshjen me Finlandën, teksa në këtë listë janë përfshirë edhe lojtarët që lanë Shqipërinë për Kosovën. Rrahmani, Meha, Rashica dhe Shala janë në listë, ashtu…

SHQIPERIA.CH

Copyright 2015 Fuel Themes. All RIGHTS RESERVED.