You are here
Home > Kombëtarja > Alarm i rremë për tërmetin e madh në Shqipëri, ndizen dritat e stadiumit në kryeqytet

Alarm i rremë për tërmetin e madh në Shqipëri, ndizen dritat e stadiumit në kryeqytet

Një alarm i rremë për një tërmet të madh ka disa minuta që po qarkullon në Shqipëri. Megjithëse ky fenomen nuk parashikohet, është lajmëruar se në orën 23:30 do të ketë një tërmet me magnitudë 6 ballë.

Kjo ka bërë që në stadiumin “Selman Stërmasin” të ndizen dritat. Shumë njerëz kanë braktisur shtëpitë e tyre dhe e kanë parë këtë ambient si më të mirin për t’u strehuar, sapo të largohet edhe rreziku i madh.

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top