A ka qënë Donald Trump në “I vetëm në shtëpi”?

Teksa botës i duhet të pranojë lajmin se Donald Trump është Presidenti i ardhshëm i SHBA, duhet të shohim disa nga daljet e tij përpara kamerës.

Dhe nuk bëhet fjalë për ndonjë fjalim fushate, por për vite ai është shfaqur në disa filma e seriale me famë botërore.

Trump ka qënë djali i pasur që zotëronte Plaza Hotel në Nju Jork, i cili ndihmoi Kevin Mc Callister të gjente pemën e tij të Krishtlindjeve.

Në atë kohë, kur filmi është realizuar në 1992, Trump isht vërtetë pronari i hotelit. Gjithashtu ai është shfaqur dhe përkrah Will Smith në serialin “Uilli, princi i Bell Air”.

Trump ka qënë dhe në filmin “Seksi dhe qyteti” me Samantën etj.

About the author