6 futbollistë nga kampionati shqiptar, Bushi zbardh listën për sfidën ndaj Irlandës së Veriut

Trajneri i Kombëtares Shpresa ka bërë publike listën e futbollistëve të grumbulluar për sfidën ndaj Irlandës së Veriut që do të zhvillohet në datën 10 nëntor.

Ajo që vihet re në këtë grumbullim është reduktimi i futbollistëve nga kampionati shqiptar. Herën e fundit ishin të grumbulluar plot 10 të tillë ndërsa kësaj here kemi vetëm 6-të.

Marion Marishta është risia e vetme e trajnerit Bushi për sfidën ndaj Irlandës së Veriut, ndërsa rikthehet në Kombëtaren Shpresa dhe sulmuesi i Lilës, Agim Zeka.

Për të gjithë të interesuarit për tu reklamuar në portalin e vetëm ku unfikohen trevat shqiptare, na kontaktoni në Shqipë[email protected]

Leave a Reply