You are here
Home > 2017 > October

Një Mi”gjeni”, për të ndriçuar natën e Shkodrës

Duartrokitje, duartrokitje dhe sërisht duartrokitje... Një dëmtim i vogël i prishi natën e madhe Migjen Bashës në mbrëmjen e Shkodrës, ndaj Italisë së karrierës së tij. Një jetë duke mësuar si nxënës atje, tashmë Migjeni ishte kthyer në një "gjeni" që po i jepte leksione profesorit të tij, Venturës. Ditë më parë

“5” ka peshë të rëndë për shpatullat e Frederik Veselit

Ish-kapiteni legjendar, Lorik Cana dje dha lamtumirën e tij zyrtare nga kombëtarja e Shqipërisë, pas 99 ndeshjeve dhe plot histori të lëna pas. Por në një kohë që numri i tij duhej mbajtur sa më gjatë, për t'ia dhënë një pasuesi të denjë për ta mbajtur atë, "5" praktikisht ka luajtur

Ledian Memushaj, një “diell” që po perëndon përpara kohe

Nuk dëshirojmë ta dëgjojmë apo konstatojmë këtë gjë, por duhet pranuar, performanca e Ledianit ka nisur tatëpjetën. Një njeri luftarak, punëtor, krijues por mbi të gjitha kokëulur nuk mjaftojnë për ta mbajtur Memushaj në tonus deri tani, teksa mosha e tij e ka rrumbullakosur "prefiksin tre". I tejlodhur që pa nisur ndeshja

Top